Prioritizeaza ingrijirea mainilor, ai grija de tine

Prioritizeaza ingrijirea mainilor, ai grija de tine

Totul este scris în mâinile tale: experiențele tale de viață, personalitatea ta și conexiunile pe care le construiești cu restul lumii. Îngrijirea zilnică a mâinilor nu îți oferă doar o piele fina, ci oferă și o oportunitate de a construi mai profund, o legatura cu sinele. Iată cum poti beneficia, în interior și în exterior de crearea propriei rutine de îngrijire a mâinilor.
Hidratare, hidratare si iar hidratare
Mainile si gatul sunt zonele pe care adesea le uitam in ritualul de hidratare, asa ca o prima recomandare este utilizarea unei creme/lotiuni hidratante, hranitoare pentru mentinerea aportului de apa necesar in piele, avand in vedere ca mainile sunt expuse cel mai des produselor de curatenie, detergenti, etc. Hidratarea este esentiala pentru prevenirea imbatranirii premature a pielii.
Asadar aplica crema hidratanta cel putin dimineata si seara.

Un alt pas important pentru protejarea mainilor este aplicarea cremei cu protectie solara. In magazinul nostru gasesti crema pentru protectie solara cu factor de protectie mineral, ideala pentru pielea sensibila.


De asemenea, dupa crema hidratanta, poti aplica un ulei presat la rece care va  hrani pielea, actioneaza ca un sigiliu, protejand pielea impotriva pierderii apei transepidermal la nivelul pielii. Uleiul protejeaza si unghiile de degradare.

In ceea ce priveste ingrijirea cuticulele, uleiul pentru ingrijirea cuticulelor - Ulei tratament pentru unghii si cuticule - ,hidrateaza cuticulele si impiedica uscarea lor.
In cazul in care unghiile tale sunt fragile iti recomandam sa utilizezi un strat protector de lac, iar daca ai obiceiul de a-ti roade unghiile, avem solutia.


In ceea ce priveste cosmetizarea cuticulelor,  instrumentele pentru desprinderea cuticulelor,  in functie de instrumentul care ti se pare mai usor de folosit Forfecuta pentru cuticule sau clestele pentru cuticule.



Pentru taierea unghiilor gasesti o gama variata de unghiere.


Slefuirea unghiilor este o parte importanta a ritualului de ingrijire, insa este important sa alegi un instrument de slefuire care realizeaza o slefuire fina, fara sa produca degradarea unghiei. Pila din sticla este ceea ce ai nevoie, rezistenta, reutilizabila, eficienta, usor de folosit  Reda forma unghiei prin modelarea fina, fara a permite despicarea, ideala atunci cand unghiile tale sunt casante si nu rezista.

In magazin gasesti o gama variata de lacuri colorate, sanatoase, fara ingrediente periculoase pentru sanatatea ta.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!