Calusurile iti creeaza disconfort. iar talpa ta are un aspect inestetic ? Avem o solutie simpla si eficienta - razuitorul pentru calcaie

Calusurile iti creeaza disconfort. iar talpa ta are un aspect inestetic ? Avem o solutie simpla si eficienta - razuitorul pentru calcaie


Ce este razuitorul pentru calusuri si in ce cazuri este util pentru ingrijirea picioarelor ?

Precizam - pentru calusurile subtiri nu este necesar razuitorul, alegeti in acest caz o pila sau o piatra ponce
Daca calusul este gros, puteti utiliza razuitorul.
Un aparat de razuit calusurile este un instrument care indeparteaza straturile de piele moarta  mai groasa care alcatuiesc calusul. Poate fi un instrument ieftin și eficient pentru pedichiura la domiciliu și o alternativă bună atunci când o vizită la salon nu este posibilă. Cu toate acestea, utilizarea necorespunzătoare poate duce la tăieturi și infecții. Pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când utilizați un aparat de razuit calusurile, pregatirea picioarelor este cheia, razuie calusul cu rabdare, incet, fara a apasa absolut deloc, cu grija si hidratează-l.
Nu trebuie să utilizați un aparat de razuit  calusurile  dacă aveți diabet sau o tulburare de coagulare a sângelui, deoarece vă puteți răni grav!

Există multe varietăți de aparate de razuit calusurile din care să alegeți, dar toate folosesc același design de bază. Instrumentul are un mâner lung, cu un cap la care se monteaza  lamă de ras speciala, de forma patrata, fixată deasupra unei piese de metal perforate. Razuitoareke din magazinul nostru sunt fabricate din oțel inoxidabil pentru a preveni formarea ruginii. Acestea sunt ergonomice,  confortabile în mână, gasiti si varianta cu maner din plastic si cauciuc pentru o utilizare cat mai usoara.

Pregatirea picioarelor

Pentru a vă pregati în prealabil picioarele, umpleți un lighean sau o cadă cu apă calda, dar nu foarte fierbinte. Apoi adăugați câteva picături de gel de gel sau săpun și amestecați. Lăsați picioarele să se înmoaie în acest amestec timp de cel puțin 10 minute.

Înainte de a începe să razuiti, poate fi necesar să vă pregătiți și aparatul. Lama trebuie atașate manual. Utilizați întotdeauna o lamă curată și ascuțită, aveti in vedere ca lama este un instrument de uz personal, pe care doar dvs. trebuie sa-l folositi.

La final, uscați-vă picioarele și așezați-vă confortabil cu zona afectată a piciorului ușor accesibilă. Mulți oameni preferă să stea fie cu picioarele încrucișate, fie cu un picior sprijinit pe genunchiul celuilalt picior. In plus, asigura-te ca zona are o iluminare buna si ca nu vei fi deranjat in timpul procesului. Pentru a evita să vă tăiați accidental, îndepărtați orice ar putea să vă facă să săriți brusc. Dacă vă tăiați în timp ce îndepărtați un calus, trebuie să curățați și să spălați imediat zona și să solicitați asistență medicală dacă tăietura este adâncă, nu va opri sângerarea sau se infectează.


Curatarea propriuzisa

Pentru început, așezați aparatul de razuit calus la marginea superioară a calusului, astfel încât marginea lamei să o atingă. Aplicând o presiune ușoară - aproximativ la fel de multă forță pe care ați folosi-o cu un aparat de ras obișnuit - trageți încet instrumentul calus pe suprafața calusului fara a schimba unghiul. Recomandam dupa curatarea unui strat foarte subtire sa va opriti, sa repetati intr- o alta zi procesul pentru a evita razuirea unui strat prea gros, pentru a nu sensibiliza zona.

Dacă simțiți vreo durere în timpul razuirii calusului, inseamna ca aplicați prea multă presiune. Instrumentul este proiectat să funcționeze lent, cu o atingere ușoară și multe mișcări repetate.

Cel mai bine este să folosiți o pilă sau piatră ponce pentru a îndepărta ultimul strat al calusului, așa că nu mai folosiți dispozitivul când a mai rămas doar un strat subțire al calusului. Apoi hidratează bine zona bărbierită cu loțiune pentru mâini sau pentru corp. Asigurați-vă că ștergeți aparatul de bărbierit pentru calusuri cu alcool de fricție după fiecare utilizare și păstrați-l într-o zonă curată și sigură.

Prevenirea calusului
Puteți preveni adesea calusurile cu o îngrijire adecvată a picioarelor. Aceasta include să nu purtați pantofi prea strâmți sau care nu se potrivesc corespunzător și exfolierea și hidratarea regulată a picioarelor. Dacă aveți anomalii la picioare, cum ar fi oasele care ies în afară, ar trebui să consultați un podiatru pentru a determina ce tipuri de pantofi vor funcționa cel mai bine pentru picioarele dvs. sau pentru a urma un tratament. De asemenea, un mers anormal vă poate determina să dezvoltați calusuri, așa că asigurați-vă că purtați pantofi pentru a vă echilibra mersul sau consultați un specialist pentru tratament.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!