Ulei esențial de Cimbru Bio, Ecocert / Cosmos - 5 ml

MAYAM
15,80 Lei

Cuonscut pentru proprietățile puternic antibacteriene, antivirale și antifungice, este util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze și infecții. Stimulator pentru sistemul imunitar, revigorant pentru sistemul nervos și tonic în general.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000535 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ulei esențial de Cimbru - descriere, recomandări

Uleiul esențial de cimbru este antibacterian, antiviral și antifungic potent, util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze sau diverse probleme de natură infecțioasă. Stimulează sistemul imunitar, este revigorant pentru sistemul nervos, de mare ajutor și pentru aparatul respirator.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă a părților aeriene ale plantei
CT Thymol.

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui

Descriere olfactivă: miros puternic, erbaceu și înțepător, caracteristic

Ingrediente (INCI): Thymus vulgaris flower/leaf oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de cimbru

  • antibacterian cu spectru larg
  • antifungic, antimicotic
  • antiparazitar
  • antalgic
  • stimulant, tonic
  • decongestionant
  • revigorant pentru sistemul nervos
  • stimulant al sistemului imunitar


Aplicații, recomandări

  • ten problematic, piele afectată de acnee
  • ten gras, congestionat
  • infecții bacteriene sau fungice la nivelul pielii
  • dureri reumatismale, lumbago, artroze
  • probleme ale aparatului respirator: tuse, astm, laringită, sinuzită
  • probleme ale scalpului
  • repulsiv pentru insecte


Cum se folosește uleiul de cimbru

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • ca ingredient în preparate pentru ten gras, congestionat
  • ca ingredient în serumuri, măști sau creme pentru ameliorarea acneei
  • în combinație cu alte uleiuri esențiale și ingrediente active pentru prepararea de creme și balsamuri pentru ameliorarea artritei, a durerilor reumatismale sau musculare
  • ca ingredient în șampoane, loțiuni și seruri capilare
  • în unguente, balsamuri și alte compoziții în caz de entorse și leziuni sportive
  • ca ingredient pentru parfumuri și cosmetice dedicate bărbaților
  • în loțiuni anti-insecte
  • în vaporizatoare și lampa aromaterapeutică: alături de alte uleiuri esențiale specifice, pentru purificarea și împrospătarea aerului, întărirea sistemului nervos, ca ajutor pentru memorie și concentrare, combaterea sentimentului de epuizare și letargie, fortificarea sistemului respirator
  • inclus în uleiuri, balsamuri sau creme de masaj pe torace în caz de infecții respiratorii
  • inclus în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-a lungul coloanei vertebrale în stări de oboseală mentală și fizică



Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • are potențial dermocaustic
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină, alăptare și pentru copiii mici
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!