Ulei de Orez 100 ml

MAYAM
13,00 Lei

Cu o compoziție interesantă ce îmbină fitosteroli, orizanol și acid ferulic, este un ulei cu efect antioxidant, antiîmbătrânire, calmant și regenerator cutanat, apreciat și pentru textura sa uscată. Se absoarbe ușor în piele.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000329 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 

Ulei de Orez - descriere, recomandări

Cu o compoziție interesantă ce îmbină fitosteroli, orizanol și acid ferulic, este un ulei cu efect antioxidant, antiîmbătrânire, calmant și regenerator cutanat, apreciat și pentru textura sa uscată. Se absoarbe ușor în piele.

Metoda de obținere: prin presare din învelișul bobului proaspăt de orez, urmată de extracție și rafinare pentru deceruire, dezodorizare

Proprietăți organoleptice: lichid uleios clar, culoare gălbuie, miros fin specific

Pe piele: absorbție rapidă, senzație uscată

Ingrediente (INCI): oryza sativa bran oil


Proprietățile uleiului de orez

  • antioxidant remarcabil (tocopherol, tocotrienol, oryzanol)
  • întârzie apariția semnelor îmbătrânirii pielii, reduce ușor petele de vârstă (acid ferulic)
  • anticearcăn
  • circulator, activează microcirculația
  • restructurant
  • protejează împotriva agresiunilor de mediu (poluare, raze UV)
  • antiîmbătrânire, antiradicalar
  • bun penetrant, nu lasă senzație grasă pe piele


Recomandări, aplicații

  • potrivit pentru orice tip de ten
  • ten matur
  • ten devitalizat, îmbătrânit
  • ten asfixic, tern
  • ten afectat de roșeață, cuperoză
  • piele iritată
  • contur de ochi
  • cearcăne, ochi umflați


Mod de utilizare în cosmetică

  • se poate folosi aplicat ca atare pe piele
  • în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau diverse extracte în funcție de necesitățile pielii
  • pentru formularea cremelor lejere și a serurilor pentru contur de ochi
  • ca ingredient în cremele anti-aging
  • ca ingredient în cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur
  • ca ingredient în emulsii, creme și lapte de corp
  • ca ingredient în creme pentru pielea iritată, sensibilă
  • pentru formularea cremelor anticuperozice


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță: uz cosmetic

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!