Ulei de Măsline Bio extravirgin, Ecocert / Cosmos 100 ml

MAYAM
15,00 Lei

Este nutritiv, emolient și antioxidant, aduce multiple beneficii pentru piele și păr. Protejează pielea de deshidratare, ameliorează semnele de îmbătrânire a pielii, redă vigoarea și strălucirea naturală a părului. Conține scualene, compuși fenolici, fitosteroli și vitamina E.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000366 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 

Ulei de Măsline - descriere, recomandări

Obținut prin presare la rece din pulpa boabelor, uleiul de măsline este apreciat în cosmetică pentru efectul nutritiv, antioxidant și emolient. Este ingredientul de bază al săpunurilor de Alep și Marsilia. Este folosit pentru îngrijirea pielii și a părului datorită acțiunii de protecție împotriva deshidratării, reparatoare și calmante.

Metoda de obținere: presare la rece, prima presă

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid uleios de vâscozitate medie, culoare auriu verzui, miros caracteristic

Pe piele: absorbție lentă, senzație grasă

Ingrediente (INCI): olea europaea oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de măsline

  • emolient și nutritiv, hrănește pielea în profunzime și echilibrează sistemul natural de hidratare al pielii
  • antioxidant, protejează împotriva acțiunii nefaste a radicalilor liberi și reduce efectele îmbătrânirii
  • ușor antiinflamator și reparator
  • calmant, reduce roșeața și iritațiile
  • foarte blând, este bine tolerat și de pielea cea mai sensibilă
  • protejează culoarea părului, hrănește și conferă strălucire firelor de păr
  • fortifică părul și unghiile


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și firele de păr
  • fiind un ulei destul de greu și gras, este indicat să se folosescă în combinație cu uleiuri mai uscate sau inclus ca ingredient în preparate cosmetice
  • este potrivit pentru îngrijirea pielii uscate, îmbătrânite, deteriorate și îngrijirea părului uscat deteriorat, lipsit de strălucire
  • este bine tolerat și de pielea sensibilă, poate fi inclus astfel și în creme sau balsam pentru îngrijirea pielii copiilor
  • ca ingredient pentru prepararea cremelor bogate, a balsamurilor și unguentelor, a măștilor capilare
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri; alături de uleiul vegetal de dafin se poate prepara un săpun tip Alep
  • ca ingredient pentru balsam de buze, ulei pentru îngrijirea unghiilor, cremă pentru mâini și picioare


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!