Ulei de Macadamia virgin 100 ml

MAYAM
16,20 Lei

Un ulei ușor cu textură plăcută, este nutritiv, emolient și acționează pentru refacerea integrității cutanate. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor și restructurarea pielii degradate. Este ușor absorbit de piele și nu lasă peliculă grasă.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000375 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 

Ulei de Macadamia - descriere, recomandări

Uleiul extras din nucile de macadamia are un profil interesant de acizi grași esențiali, este o bogată sursă de acid palmitoleic, astfel ajută la întârzierea îmbătrânirii pielii, acționează la nivel celular pentru refacerea integrității cutante. Este un ulei cu o absorbție rapidă, hrănitor, calmant și o bună bază pentru felurite preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului.

Metoda de obținere: prin presarea la rece a nucilor de macadamia

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate medie, miros fin asemănător cu cel de alune

Pe piele: absorbție rapidă, senzație destul de uscată

Ingrediente (INCI): macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil


Proprietățile uleiului de macadamia

  • bine absorbit de piele, nu lasă peliculă grasă
  • contribuie la buna funcționare a barierei hidrolipidice a pielii
  • restructurant, ușor cicatrizant
  • reduce mâncărimile, roșeața și iritațiile
  • contribuie la regenerarea țesuturilor
  • catifelant, conferă finețe pielii
  • protector capilar și cutanat
  • hrănitor, emolient
  • prin masaj, favorizează micro-circulația și tonifică sistemul limfatic


Recomandări, aplicații

  • este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, cel mixt și gras poate beneficia de asemenea de virtuțile acestui ulei non-gras
  • pielea îmbătrânită, ridată, sensibilă
  • vergeturi, în special preventiv
  • cuperoză și probleme circulatorii, picioare grele
  • piele iritată, crăpată, aspră, agresată
  • îngrijirea buzelor
  • ca bază pentru masaj facial și corporal, favorizând absorbția în piele a principiilor active
  • protecția părului față de daunele factorilor de mediu
  • menținerea culorii părului


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
  • inclus în compoziții cosmetice ca ingredient, pentru: creme, loțiuni, seruri, măști, balsamuri, uleiuri de masaj facial
  • ca ingredient în demachiante, produse de machiaj, fond de ten
  • ca bază pentru formularea uleiurilor de masaj corporal
  • alături de ingrediente specifice pentru prepararea de creme și uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
  • ca ingredient în balsamuri și creme pentru drenaj limfatic
  • aplicat pe păr ca atare, în special pe vârfuri, simplu sau ca bază pentru un ser
  • ca ingredient în preparatele de îngrijire capilară sub formă de creme sau balsamuri, pentru hrănire și protejarea culorii


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: persoanele alergice la oleaginoase să consulte un medic înainte de utilizarea uleiului; uz cosmetic

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!