Ulei de Aloe vera 50 ml

MAYAM
14,30 Lei

Dintre numeroasele utilizări ale acestui ulei subliniem îngrijirea pielii deteriorate, afectate de eczeme sau arsuri solare, a pielii uscate, ridate, lipsite de elasticitate, fiind cunoscut pentru efectul nutritiv, regenerator și protector al țesutului cutanat.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000368 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 

Ulei de Aloe Vera - descriere, recomandări

Aloe vera este una dintre cele mai cunoscute și utilizate plante medicinale. Astăzi, există literalmente mii de produse cosmetice și farmaceutice care includ aloe vera datorită beneficiilor multiple pe care le aduce organismului și în special pielii.

Baza acestui macerat - uleiul de soia - are o serie de calități, și cu toate acestea, nu este suficient de apreciată ca produs cosmetic. Conține acizi grași esențiali omega 9, 6 și 3, un nivel ridicat de fitosteroli și isoflavone. Fitosterolii ajută pielea inflamată, afectată de arsuri sau iritații, astfel asocierea uleiului de soia cu substanțele active din aloe vera formează o sinergie cu efecte benefice pentru orice tip de piele.

Metoda de obținere: prin macerarea frunzelor proaspete cu gel în ulei de soia rafinat, extragerea activelor liposolubile și adăugarea de vitamina E ca antioxidant

Proprietăți organoleptice: lichid clar, ușor gălbui, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Pe piele: destul de penetrant, senzație nu foarte grasă

Ingrediente (INCI): glycine soja oil, aloe barbadensis leaf extract, tocopherol


Proprietățile uleiului de aloe vera

  • antiinflamator, calmează pielea
  • nutritiv pentru piele și păr
  • regenerator, favorizează cicatrizarea
  • emolient, sporește elasticitatea pielii
  • favorizează sinteza de colagen și elastină


Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru îngrijire corporală, capilară și pentru tenul normal sau uscat
  • îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, calmarea pielii iritate
  • ca atare sau combinat cu alte uleiuri și unturi pentru îngrijirea mâinilor și a picioarelor
  • îngrijirea tenului matur, uscat, ridat, tern
  • îngrijirea pielii deteriorate, afectate de factorii de mediu sau de arsuri solare


Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • ca ingredient inclus în compoziții cosmetice pentru îngrijirea tenului: creme, seruri, loțiuni
  • inclus ca ingredient în formulele de îngrijire a corpului: creme, balsamuri, unguente, unturi de corp
  • ca atare sau ca ingredient în aplicații pe piele după expunerea la soare, după ras sau epilat


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita utilizarea de către persoanele alergice la soia; uz cosmetic

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!