Extract de Cafea CO2 Bio, Cosmos 5 ml

MAYAM
15,20 Lei

Apreciat pentru aroma sa bogată și pentru proprietățile stimulante, extractul de cafea arabica este o esență concentrată ce se poate folosi în cosmetice, săpunuri, lumânări și la realizarea parfumurilor.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000355 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 

Extract de Cafea CO2 Bio - descriere, recomandări

Apreciat pentru aroma sa bogată și pentru proprietățile stimulante, extractul de cafea arabica este o esență concentrată ce se poate folosi în cosmetice, săpunuri, lumânări și la realizarea parfumurilor.

Metoda de obținere: prin extracție CO₂
Despre extracția CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă, curată, de înaltă tehnologie, agreată de organismele de certificare bio, ce permite obținerea unui randament superior presării la rece. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea și nedeteriorarea compușilor materiei prime. Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic și este disponibil nelimitat.
Pe parcursul extracției CO₂ substanțele sensibile la temperaturi mai ridicate rămân intacte, iar compușii cu potențial oxidativ nu sunt afectați datorită excluderii oxigenului.
Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obținute prin extracție CO₂ în comparație cu cele obținute prin presare, macerare sau chiar distilare.

Ingrediente (INCI): Coffea Arabica Seed Extract*
* ingrediente organice. 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT.

Proprietăți organoleptice: lichid uleios fluid, ușor tulbure, culoare maro, miros specific


Aplicații, mod de utilizare

  • ca ingredient pentru prepararea produselor cosmetice, dozaj indicativ 0,1% - 2%
  • în emulsii se adaugă la faza finală, la rece
  • solubil în uleiuri, parțial solubil în alcool, miscibil în emulsii, insolubil în apă
  • aplicații: uleiuri de masaj, creme și uleiuri anticelulitice, seruri, balsam de buze, ruj, creme, emulsii, unt de corp, gomaj, tratamente spa, săpunuri, lumânări parfumate, parfumuri în bază uleioasă


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, uz cosmetic

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!