Apă de Mușețel roman Bio, Ecocert 100 ml

MAYAM
14,70 Lei

Apreciată pentru efectul calmant și antiinflamator, apa de mușețel este utilă pentru igiena și îngrijirea pielii iritate, afectate de eczemă, psoriazis sau urticarie, se folosește și pentru a reduce roșeața și a ameliora cuperoza.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000343 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 

Apă de Mușețel Roman - descriere, recomandări

Apa de mușețel este un hidrolat blând ce se poate folosi inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile a bebelușilor. Cu acțiune antiinflamatoare și calmantă, este benfică pentru igiena și îngrijirea pielii afectate de diverse iritații, alergii sau mici răni, reduce roșeața și contribuie la regenerarea cutanată.

Metoda de obținere: prin distilarea inflorescențelor plantei

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros floral dulceag, specific

Ingrediente (INCI): anthemis nobilis flower water*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile apei de mușețel

  • antiinflamator, ameliorează roșeața pielii, atenuează cuperoza și iritațiile oculare
  • calmant cutanat în caz de iritații, reacții alergice ale pielii, urticarie
  • contribuie la regenerarea și repararea pielii după iritații, mici leziuni, acnee, psoriazis
  • astringent, ușor purifiant și decongestionant


Cum se folosește apa de mușețel

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • pulverizată sau aplicată cu o dischetă pe ten, după curățare
  • aplicată ca atare după epilat, ras, bărbierit
  • sub formă de compresă, simplă sau combinată cu apă de albăstrele, pe zona ochilor
  • combinată cu alte ape florale, aplicată pe ten, gât și decolteu
  • în amestec cu gelul de aloe vera pentru calmarea și regenerarea pielii, inclusiv după expunerea la soare
  • poate fi încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se include la faza apoasă
  • ca ingredient pentru prepararea de geluri, cremă contur de ochi, loțiuni și creme de îngrijire a pielii sensibile, inclusiv a copiilor
  • ca ingredient pentru prepararea de cleansere, șampoane și produse de îngrijire a părului
  • combinat cu un ulei vegetal (macadamia sau migdale de pildă) pentru prepararea unui demachiant bifazic


Mod de păstrare: de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!