Apă de Mentă Bio, Ecocert 100 ml

MAYAM
14,70 Lei

Împrospătează și tonifică pielea, ameliorează aspectul porilor, revitalizează tenul tern sau obosit, este răcoritor pentru piele, reduce mâncărimile. Este folosită și ca ingredient în deodorante, apă de gură sau pastă de dinți.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000342 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
"

Apă de Mentă - descriere, recomandări

Apa de mentă - sau hidrolatul de mentă - este obținută prin distilarea frunzelor de mentă piperată, un soi de mentă ce este azi cultivată la scară largă atât pentru industria farmaceutică cât și cea alimentară. Există numeroase soiuri de mentă care prin efectele lor terapeutice sunt similare dar diferă prin concentrația de substanțe aromatice. Menta piperată are un miros mai înțepător și mai cald, iar efectul imediat simțit la aplicarea pe piele este unul răcoritor.

Metoda de obținere: prin distilarea cu vapori de apă a părților aeriene

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife, fără conservanți.

Proprietăți organoleptice: lichid incolor, miros caracteristic proaspăt, mentolat și dulceag

Ingrediente (INCI): mentha piperita leaf water*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile apei de mentă

  • tonifiant, revigorant 
  • răcoritor
  • stimulează circulația sanguină periferică
  • reduce mâncărimile și roșeața
  • astringent
  • ușor purifiant


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea tenului gras, cu pori dilatați sau imperfecțiuni
  • ten tern, cu aspect obosit
  • probleme circulatorii, piele slab irigată, vase dilatate
  • picioare grele
  • calmare după ras sau epilare
  • iritații cutanate, arsuri solare, mâncărimi
  • eczemă, urticarie, psoriazis
  • igiena părului și scalpului
  • igienă orală


Cum se folosește apa de mentă

  • pulverizată pe piele sau aplicată cu o dischetă
  • simplu sau în combinație cu alte ape florale
  • ca ingredient pentru prepararea de tonere, loțiuni, creme, geluri, emulsii
  • inclus în formule de igienă a pielii și părului: cleanser, șampon, gel de duș, gel de baie
  • în formule pentru calmarea pielii după expunerea la soare, epilare sau bărbierit
  • în formule deodorante
  • pentru prepararea de pastă de dinți, apă de gură


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

"

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!