Apă de Imortele Bio, Ecocert / Cosmos 100 ml

MAYAM
12,60 Lei

Este recomandată pentru tenul cuperozic și cearcăne datorită proprietăților sale circulatorii, pentru pielea afectată de roșeață, acnee sau iritații datorită proprietăților sale antiinflamatorii și cicatrizante. Este recunoscută și pentru acțiunea de drenare a sistemului limfatic.

In stoc

Durata de livrare: 24 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 00000340 Ai nevoie de ajutor? 0745586198
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

  "

Apă de Imortele - descriere, recomandări

Apa de imortele se obține din imortela galbenă (helichrysul italian) care este originară în bazinul mediteranean. Crește necultivată, pe soluri aride, însorite dar și cultivată ca plantă ornamentală în grădini. Are frunzele argintii și florile de un galben ce persistă chiar și după uscare, de aici provine numele ei de imortelă (nemuritoare).
Apa de imortele este recunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii, anti-hematom, decongestionante, de stimulare a circulației sanguine și limfatice.

Metoda de obținere: prin distilarea părților aeriene ale plantei

Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar, miros caracteristic, medicinal-amărui, ușor înțepător

Ingrediente (INCI): helichrysum italicum flower water*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile apei de imortele

  • circulator, drenant, activează microcirculația și sistemul limfatic
  • calmant și antiinflamator, reduce roșeața și iritația pielii
  • diminuează dilatația vaselor sanguine superficiale,atenuând astfel roșeața și cearcănele
  • cicatrizant, contribuie la procesul de regenerare a celulelor pielii
  • tonifiant și astringent, contribuie la revitalizarea și sporirea fermității pielii
  • estompează hematoamele


Recomandări, aplicații

  • este un produs ce aduce beneficii oricărui tip de ten
  • îngrijirea și calmarea pielii afectate de roșeață, cuperoză
  • diminuarea cearcănelor și a pungilor din zona ochilor
  • igiena și îngrijirea tenului iritabil, sensibil, alergic
  • îngrijirea tenului acneic sau afectat de cicatrici post acneice
  • calmarea și regenerarea pielii afectate de răni superficiale, eczeme, dermatite, proriazis
  • calmarea pielii după bărbierit, epilare
  • în combaterea celulitei datorită acțiunii de stimulare a circulației sanguine și limfatice
  • extremități reci, retenții de apă ale membrelor inferioare


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • pulverizat sau aplicat cu o dischetă de bumbac pe ten, gât și decolteu, sub formă de toner
  • pulverizat pe piele după ras sau epilare
  • încorporată în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale; în emulsii se include la faza apoasă
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, tonere, cleansere, geluri pentru față
  • ca ingredient în creme și geluri specifice pentru probleme circulatorii, celulită


Mod de păstrare: de preferință la frigider

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

"

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!