Perierea uscata, combate celulita
Vara, cresterea temperatii in termometre te determina sa alegi imbracaminte lejera, care este posibil sa dezvaluie zone ale pielii afectate de celulita, uscaciune sau vergeturi. Celulita devine o problema greu de rezolvat atunci cand observi ca scrubul si exercitiile fizice nu functioneaza. Referitor la tratamentul chirurgical de eliminare a celulitei , consideram ca este o solutie nenaturala, prin urmare efectele sunt pe termen scurt iar abordarea este superficiala, pentru ca nu- i asa celulita revine cand iti e lumea mai draga, iar organismul are propriile lui sistem de eliminare a toxinelor. Dupa cateva cercetari, Fellis vine cu un produs natural, cu efecte benefice, pe termen lung, va prezentam peria de baie.
Peria de corp din lemn si par de porc mistret prevazuta cu o tija detasabila, pentru zonele inaccesibile, are un design ergonomic iar lemnul te face sa te simti mai aproape de natura.
Beneficiile perierii uscate
- Combate celulita, ajutand la eliminarea stratul de grasime acumulat in profunzimea straturilor pielii;
- Efect exfoliant, perierea poate fi asociata cu scrub, ajuta la regenerarea pielii in care s-au acumulat puncte negre, aceasta devine catifelata si neteda. De asemea perierea previne cresterea parului nedorit sub piele, indiferent de tipul de epilare pe care il practici;
- Curata fin celulele moarte acumulate la nivelul porilor, stimuland circulatia sangelui, prevenind imbatranirea acesteia;
- Previne retentia de apa;
- Previne vergeturile cauzate de pierderea elasticitatii si deshidratarea pielii;
- Stimuleaza circulatia sangelui, un masaj placut, iti va incarca organismul cu energie si vitalitate Iti va catifela pielea, cu efect tonifiant,
- Stimuleaza ganglionii limfatici, datorita eliberarii toxinelor din straturile pielii, stimuleaza sistemul imunitar;
- Amelioreaza inflamatiile articulare.
Cum introduci cadrul ritualului tau de ingrijire perierea?
Este alegerea ta cand integrezi in rutina ta zilnica perierea, insa inainte de dus este ideal, se recomanda ca perierea sa se faca in cada sau o suprafata care acopera toata zona in care poate cadea pielea exfoliate.
Se pot utiliza si produse de scrub, creme sau masti in timpul perierii.
Perierea se incepe cu picioarele cu miscari ample, catre inima, vei termina cu fata. Vei avea grija cu zonele sensibile la inceput, cu timpul sensibilitatea acestora va scadea. Pentru rezultate notabile se recomanda perierea de cateva ori pe saptamana, in medie intre 5- 30 min, cu grija intrucat perierea in exces poate leza pielea.
Dupa periere se recomanda un dus, cu alternarea temperaturii (cald /rece), cat de intens poti tolera. Acest procedeu va stimula circulatia sangelui, aducand mai mult sange in straturile de suprafata ale pielii. Apoi aplica pe corp un strat de ulei presat la rece, spre exemplu uleiul de cocos pentru hidratare.
Peria se curata dupa fiecare utilizare cu apa si sapun. Aceasta se va pastra intr-un loc uscat, unde patrunde multa lumina.
Impreuna pentru ingrijirea personala naturala, prietenoasa cu mediul!
Elena Adriana Pislaru,
Calitate preț super! Recomand!
RaspundeA fost util acest review?